Partnerside Svensk
892
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-892,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Ønskar du att bli

en partner med tjoose?

Som tjoose-partner kommer du

att bli marknadsförd till alla våra

medlemmar utan några kostnader

Tjoose?

Tjoose är en digital medlemsklubb som företag använder som lojalitetsprogram, för privata användare eller som personalförmåner. Vårt uppdrag är att erbjuda användare förmånliga besparingar genom ett brett partnerskap, samt ge partners en unik möjlighet att marknadsföra sig till relevanta nya kunder.

Partnerskap?

Ett partneravtal med oss bygger på flexibla villkor, och vår affärsmodell har utvecklats för att göra det enkelt och transparent att vara partner hos tjoose.

Vi kan erbjuda att marknadsföra ditt företag i vår app, i nyhetsbrev och på sociala medier – allt du behöver göra är att erbjuda våra användare en besparing på minst 10% på deras totala köp när de besöker dig. Om denna besparing ska gälla alla dagar eller på utvalda dagar och tider är helt upp till dig.

børsen_2_logo_h
dr3_3_logo_h

Generera uppmärksamhet via Tjoose-appen

Tillsammans skapar vi en partnersida som beskriver dina produkter och företag. Här kan du välja om rabatten endast ska ges online och/eller genom att visa vår app.