Partnerside Svensk
892
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-892,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Vil du bli en

tjoose partner?

Som tjoose-partner kommer

du att marknadsföras till alla

våra medlemmar utan kostnad

Tjoose?

Tjoose är en digital medlemsklubb som används av företag som lojalitetsprogram, privata användare eller som personalförmåner. Vårt uppdrag är att erbjuda våra användare fördelaktiga besparingar med ett brett utbud av partners, samt erbjuda våra partners en unik möjlighet att marknadsföras till relevanta nya kunder.

Partnerskap?

Ett partneravtal med ost bygger på flexibla villkor, os vår affärsmodell har utvecklas i sylte alt göra det enkelt och transparent att vara partner på tjoose.

Vi kan erbjuda att marknadsföra ditt företag vår app, samt nyhetsbrev och socialamedier- allt du behöver göra är att erbjuda våra användare en besparing på minst 10% på deras totala köp när de besöker dig. Om denna besparingen ska gälla alla dagar, eller på utvalda dagar och tider, är det helt upp till dig.

børsen_2_logo_h
dr3_3_logo_h

Skapa uppmärksamhet genom tjoose appen

I samarbete skapar vi en partnersida som beskriver dina produkter och företag. Här kan du välja om rabatten endas ska ges online och/eller genom att visa vår app.