Partnerside
521
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-521,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Vil du være

tjoose partner?

Som tjoose-partner bliver

du gratis markedsført ud til

alle vores medlemmer 

Tjoose?

Tjoose er en digital medlemsklub, der benyttes af virksomheder som loyalitetsprogram, private brugere eller som medarbejder gode. Vores mission er at tilbyde vores brugere fordelagtige besparelser hos en lang række partnere, samt tilbyde vores partnere en unik mulighed for at blive markedsført ud til relevante nye kunder.

Partnerskab?

En partneraftale med os er baseret på fleksible vilkår, og vores forretningsmodel er udviklet med henblik på at gøre det enkelt og gennemskueligt at være partner hos tjoose.

Vi kan tilbyde at markedsføre jeres virksomhed via vores app, samt nyhedsbreve og sociale medier – det eneste I skal gøre er at tilbyde vores brugere en besparelse på mindst 10% på deres samlede regning, når de besøger jer. Om denne besparelse skal gælde alle dage, eller på udvalgte dage og tidspunkter, er helt op til jer.

børsen_2_logo_h
dr3_3_logo_h

Skab opmærksomhed igennem tjoose appen

I samarbejde laver vi en partnerside der beskriver jeres produkter og virksomhed. Her kan i vælge om rabatten kun skal gives online og/ eller ved fremvisning af vores app.