Loyalitet
512
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-512,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Skab nye og mere

loyale kunder 

med vores skræddersyet

loyalitetsløsninger kan vi

garantere reduceret churn

til din virksomhed

Loyalitet?

Det har aldrig været sværere eller vigtigere at fastholde kundernes loyalitet. Tjoose gør dette nemt , vi har skabt de perfekte loyalitetsløsninger til stærke danske selskaber.

Med vores løsninger kan i få et redskab der vil give jer mulighed for at adskille jer markant i forhold til jeres konkurrenter.

Med os som loyalitetsmotor vil i få muligheden for at give jeres kunder noget igen. Det giver en mærkbar værdi og genbekræfter kunderne i, at de har valgt rigtigt, dermed øges loyaliteten og tilfredsheden omkring jeres ydelse, hvilket resulterer i reduceret churn.   

sninger?

Sammen skræddersyer vi en loyalitetsløsning som løbende vil give mulighed for at engagere og belønne jeres kunder. Vi skaber dermed en platform hvor kunderne hele tiden kommer i berøring med jeres brand i en positiv sammenhæng. Kunderejsen forbedres, tilfredsheden stiger og churn reduceres.

børsen_2_logo_h
dr3_3_logo_h

Mulighed for white label løsninger

Skab flere positive berøringspunkter med jeres kunder igennem en white label loyalitetsapp.