Loyalitet Svensk
904
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-904,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Skapa nya och mer

lojala kunder

Med våra skräddarsydda 

lojalitetslösningar kan vi garantera

minskad churn för ditt företaga

Lojalitet?

Det har aldrig varit svårare eller viktigare att upprätthålla kundlojalitet. Tjoose gör detta enkelt – vi har skapat de perfekta lojalitetslösningarna för starka svenska företag.

Med våra lösningar kan du få ett verktyg som ger dig möjlighet att skilja dig avsevärt från dina konkurrenter.

Med oss som lojalitetsmotor får du möjlighet att ge dina kunder något tillbaka. Det ger ett märkbart värde och bekräftar för kunderna att de har gjort rätt val, vilket ökar lojaliteten och tillfredsställelsen med din tjänst och resulterar i minskad churn.

sningar?

Tillsammans skräddarsyr vi en lojalitetslösning som kontinuerligt ger möjlighet att engagera och belöna dina kunder. Vi skapar en plattform där kunderna hela tiden kommer i kontakt med ditt varumärke i ett positivt sammanhang. Kundresan förbättras, nöjdheten ökar och churn minskar.

børsen_2_logo_h
dr3_3_logo_h

Alternativ för “white label” lösningar

Generera additional positiva kundinteraktioner med en “white label” lojalitetsapp.