Jutlander Landingpage
653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-653,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Velkommen til Jutlander Banks loyalitetsprogram

Ovenfor kan du kontakte tjoose, hvorefter de vil kontakte dig omkring alt det praktiske og din virksomhedsprofil på appen.

Har du spørgsmål til det tekniske, er tjoose naturligvis klar til at hjælpe dig på 53 84 04 00

Skulle der opstå spørgsmål til Jutlander Bank kan du kontakte mig.

Vi ser frem til et godt samarbejde!

Lasse Hovgaard Kragh

Afdelingsleder & Forretningskonsulent (Privat)

Direkte: 96 57 59 86

Email: lhk@jutlander.dk

tjoose?

Tjoose er et medlemskab i form af en app der giver abonnementer mulighed for at spare 10 til 50% på hele regningen hos udvalgte partnere. Siden den 15.08.2019 har alle Jutlander Bank’s privatkunder haft adgang til tjoose app’en.

Er du erhvervskunde hos Jutlander?

Så kan din forretning også have gavn af samarbejdet! Du kan bruge tjoose som ekstra markedsføringstiltag. Igennem tjoose app’en vil din forretning blive markedsført gratis, det eneste i skal gøre er at give en procentuel besparelse til medlemmet.

Skab opmærksomhed igennem tjoose appen

I samarbejde laver vi en partnerside der beskriver jeres produkter og virksomhed. Her kan i vælge om rabatten kun skal gives online og/ eller ved fremvisning af vores app.