Brugsbetingelser_norlys
715
page-template,page-template---,page-template-public,page-template-views,page-template-revslider-page-template,page-template---publicviewsrevslider-page-template-php,page,page-id-715,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Betingelser

Norlys & tjoose 

BETINGELSER FOR BRUG AF TJOOSE APP

Norlys Energi A/S (CVR: 25 11 83 59) er et datterselskab i koncernen Norlys Holding (CVR: 25 48 21 90) og benævnes i det følgende som Norlys.

 

Jeg giver hermed mit samtykke til, at Norlys fortager en behandling af mine personoplysninger i forbindelse med min anvendelse af app’en, samt at Norlys videregiver oplysninger til tjoose.com.

 

Norlys’ databehandling og videregivelse udgøres af en elektronisk be- eller afkræftelse overfor tjoose.com på, at jeg forsat er elkunde eller gaskunde hos Norlys. Hvis jeg er ikke selv er kunde, men er inviteret af en person i min husstand, som har et kundeforhold med Norlys, er det dette kundeforhold, som be- eller afkræftes. Denne elektroniske be- eller afkræftelse vil blive foretaget ca. 12 gange årligt.

 

Jeg giver samtidig mit samtykke til, at tjoose.com behandler mine personoplysninger, nærmere defineret som navn, mobilnummer og min aktuelle geografiske placering til brug for app’ens mulighed for at give mig specifikke, individualiserede tilbud fra 3. mand afhængig af eks. tidspunkt, samt min geografiske placering.

 

Med mit samtykke bekræfter jeg ydermere, at jeg er:

  • 16 år eller ældre.
  • Indforstået med, at de nævnte dataansvarlige behandler de nævnte personoplysninger om mig, og med at oplysningerne kan videregives til de nævnte modtagere.
  • Gjort opmærksom på, at jeg kan klage over behandling af personoplysninger til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.
  • Indforstået med, at det er frivilligt at acceptere denne samtykkeerklæring. Hvis jeg ikke accepterer samtykkeerklæringen, eller hvis jeg på et senere tidspunkt ønsker at tilbagekalde mit samtykke, kan jeg ikke gøre brug af funktionerne i tjoose app’en.