Brugsbetingelser_tjoose_by_santander
937
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-937,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Brugerbetingelser

Tjoose By Santander

BRUGERBETINGELSER FOR TJOOSE.COM GMBH

  1. Indledning

1.1 Nedenstående vilkår Brugerbetingelserne anvendes, når du opretter en brugerprofil i Tjoose by Santander appen.

1.2 Tjoose & Tjoose by Santander udbydes af

Tjoose.com GmbH (”Tjoose”)
Langbehnstr. 6
22761 Hamburg

Tyskland
Tel.: +45 89 87 54 79
Mail.: info@tjoose.com

1.2 Det er en forudsætning for brugen af Tjoose by Santander appen, at du til stadighed er kunde hos Santander. Verificeringen af dit kundeforhold hos Santander udføres af en elektronisk be- eller afkræftelse overfor tjoose.com GmbH. Denne be- eller afkræftelse vil blive foretaget via kalkulerede hashs fx ”1234ABCD1234ABCD”. Det betyder, at når man som Santander kunde registrerer sig i Tjoose by Santander appen med sin e-mailadresse, vil der blive kørt samme hash-formel, som så enten vil be- eller afkræfte, at man er kunde hos Santander Consumer Bank. Denne verifikation udveksles mellem Santander Consumer Bank og Tjoose.com GmbH første gang du bruger appen og herefter 12 gange om året.

1.3 Det er yderligere en forudsætning for at få adgang til fordelene i Tjoose by Santander appen, at du har givet tilladelse til, at Santander Consumer Bank må kontakte dig via e-mail og sms med tilbud og information om de muligheder og fordele, du har som kunde hos Santander Consumer Bank. Tilladelsen til Santander kan gives i Santanders netbank eller i et af Santanders ansøgningsflows. Vær opmærksom på, at du mister din adgang til Tjoose by Santander appen, hvis du afmelder dig nyhedsmails fra Santander Consumer Bank, afmelding kan ske i Santanders netbank, som du kan tilgå via app eller santander.dk.

1.3. Du opfordres til at gennemlæse Brugerbetingelserne, ligesom du opfordres til at udskrive og gemme Brugerbetingelserne.

  1. Vores rabataftaler

Med Tjoose får du adgang til attraktive rabataftaler hos en lang række eksterne partnere som er fysiske, nationale og online butikker, hvor Tjoose har forhandlet en rabat til brugerne af vores app’s. Selve købet, vil ske direkte mellem dig og vores eksterne samarbejdspartnere.

Vores rabataftaler giver dig mulighed for at spare penge, rabatten opnås direkte i partneren ved enten at vise sin App, indtaste rabatkode eller følge rabatlink der i givet fald vil fremgå af aftalen med den enkelte leverandør.

  1. Oplysninger om brugerprofil og øvrige persondata

3.1 Tjoose registrerer eller behandler ikke oplysninger om dig, medmindre du er oprettet som bruger af appen.

3.2 Tjoose er dataansvarlig i forhold til den behandling af personoplysninger, der sker via Appen, jf. persondatalovens regler. Det retslige grundlag for behandling af personoplysninger er at dette er nødvendigt for at opfylde aftalen med brugeren om at levere Tjoose i henhold til disse betingelser. Formål med behandling af dine personoplysninger, er at give dig adgang til aftaler og tilbud I forhold til dine interesser. Tjoose har i denne kontekst intet ansvar for indhold eller behandling af personoplysninger på hjemmesider tilhørende partnere eller tredjepart, som tjoose linker til.

3.3 I appen har du mulighed for at logge ind på flere forskellige måder. Hvert login behandler dine personoplysninger forskelligt til specifikke formål. Hvis du benytter dig af et login skal du altid godkende et samtykke for de pågældende samarbejde. Det enkelte samtykke vil uddybe det specifikke formål og behandlingen af dine personoplysninger.

3.4 Ved oprettelse af en brugerprofil, giver du Tjoose visse obligatoriske oplysninger, nemlig oplysninger om navn, e-mail og eller mobilnummer.

3.5 Du kan til enhver tid ændre disse oplysninger, dette kan ske ved at sende en e-mail til info@tjoose.com

3.6 De oplysninger, du har indtastet, kan ikke ses af andre end ansatte hos Tjoose

3.7 Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og slette din bruger i appen

  1. Hvilken type behandling af mine personoplysninger accepterer jeg

4.1 Tjoose formål, samt behandlingen af din personoplysninger, er at give dig adgang til eksklusive tilbud der matcher dine interesser. Ved at godkende Brugerbetingelserne, accepterer du og giver samtykke til, at Tjoose retter henvendelse til dig og foretager behandling af dine personoplysninger, som beskrevet nedenfor.

4.2 Du accepterer, at Tjoose sender E-mails eller SMS til dig på den e-mail / mobilnummer, som du har anført i din brugerprofil. Beskederne indeholder kun vigtige oplysninger og servicemeddelelser, eksempelvis om opdatering af brugerbetingelserne, ophør af abonnement eller en bekræftelseskode til dit loginforløb.

4.4 Du accepterer, at Tjoose kan indhente oplysninger om, hvor du geografisk befinder dig, for at kunne opfylde formålet med App’en og sende dig geografisk bestemte tilbud via App’en. Denne funktionalitet kan justeres til og fra via appen.

  1. Tilgang til Formål med behandlingen af personoplysninger

5.1 Formålet med Tjoose behandling af de i pkt. 4 anførte oplysninger er at forbedre Tjoose og målrette dens indhold specifikt til dig og dine særlige interesser, herunder for at sikre dig rabatter og fordele.

5.2 Tjoose videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand, medmindre (1) dette er nødvendigt for at opfylde en aftale mellem Tjoose og dig, (2) du forinden har givet dit udtrykkelige samtykke hertil, (3) dette er påkrævet i henhold til lov- eller myndighedskrav eller (4) i andre tilfælde i overensstemmelse med persondatalovens regler om videregivelse af personlige oplysninger.

  1. Persondatapolitik

Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her: https://www.tjoose.com/privacy-policy/

  1. Fortrydelsesret

7.1 Du har til enhver tid mulighed for at slette din profil inde i appen.

8. Ansvar

8.1 Tjoose tager forbehold for tryk- og skrivefejl og andre fejlagtige oplysninger på appen samt for udsolgte varer/services/værdibeviser.

8.2 Tjoose har intet ansvar for den vare eller tjenesteydelse, som er omfattet af dit køb hos en af vores partnere. Dette er alene et anliggende mellem dig og udbyderen af den pågældende vare eller tjenesteydelse. Enhver henvendelse vedrørende den af købet omfattede vare eller tjenesteydelse, skal således ske til udbyderen af den pågældende vare eller tjenesteydelse.

8.3 Tjoose kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for indirekte tab i form af mistet indtægt, mistet besparelse eller lignende, i forbindelse med brugen af Tjoose tjenester.

8.4 Tjoose eventuelle erstatningsansvar kan i intet tilfælde overstige prisen for det køb, der giver anledning til erstatningskravet.

  1. 9. Øvrige vilkår

9.1 Tjoose bestræber sig på, at Appen og dens tjenester til enhver tid er tilgængelig, men har dog intet ansvar over for dig som bruger for eventuelle driftsnedbrud eller driftsforstyrrelser.

9.2 Tjoose er ikke ansvarlig for tryk- eller skrivefejl eller andre fejlagtige oplysninger på Appen. Ligeledes er Tjoose uden ansvar for opfyldelsen af de aftaler, som du som bruger måtte indgå med leverandører, som Tjoose har indgået rabataftaler med. Dette er alene et anliggende mellem dig og den pågældende leverandør.

9.3 Tjoose forbeholder sig ret til at blokere eller slette din brugerprofil, hvis du anvender den i strid med disse vilkår, eller Tjoose af andre grunde anser dette for nødvendigt.

9.4 Det er strengt forbudt at dele oplysninger/rabatkoder fra Tjoose samarbejdspartnere.

 

  1. Ændring af Brugerbetingelserne

10.1 Brugerbetingelserne kan til enhver tid ændres af Tjoose.

10.2 Såfremt der foretages ændringer, der er bebyrdende for dig, vil du blive orienteret herom og bedt om at acceptere sådanne ændringer ved dit næste login på appen, og ændringerne vil træde i kraft med et varsel på minimum 30 dage fra ændringernes foretagelse.

08.06.2023